#Vijesti-eu

Nacionalni informativni dan: Širenje sudjelovanja i jačanje Europskog istraživačkog prostora

14

Listopad

Objavljeno

Najavljen je Nacionalni informativni dan: Širenje sudjelovanja i jačanje Europskog istraživačkog prostora (EIP) programa Obzor Europa u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU.

Na najavljenom događaju predstavit će se novi radi program za područje Širenje sudjelovanja i jačanje EIP-a, predstojeće teme i natječaji iz radnog programa 2021. – 2022. Isto tako, predstavit će se nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža Agencija za mobilnost i programe EU unutar svog ureda nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa te iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja i evaluatora iz prijašnjeg programa Europa 2020.

Informativni dan održat će se putem Zoom platforme 28. listopada 2021. godine u 10 sati na hrvatskom jeziku, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koji će biti na engleskom jeziku. Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice. Prijave su otvorene do utorka, 26. listopada 2021. do kraja dana.

Organizatori informativnog dana otvorili su Q&A sesiju u aplikaciji Slido kako bi se sudionicima omogućilo postavljanja pitanja za govornike. Sesija će biti aktivna od 14. listopada do 28. listopada 2021. godine kako bi imali vremena pripremiti pitanja te aplikaciji možete pristupiti na poveznici, gdje je potrebno unijeti #323203 kako biste mogli postaviti pitanje.

Preliminarni program informativnog dana nalazi se na poveznici.

AVELANT je jedna od vodećih tvrtki za strateško planiranje i upravljanje te pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU. U AVELANTU rade vodeći stručnjaci za fondove EU, javne nabave i strateško savjetovanje klijenata. Projektni portfelj tvrtke vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja. AVELANT je osnivač  i vlasnik Učilišta EU PROJEKTI, prvog hrvatskog i regionalnog učilišta o fondovima EU. Trebate li konzultantske usluge, slobodno nam se javite na info@avelant.hr ili 01/5534 878.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice