#Vijesti-eu

MINISTARSTVO TURIZMA OBJAVILO POZIV ZA SUFINANCIRANJE RAZVOJA TURISTIČKE INFRASTRUKTURE

30

Travanj

Objavljeno

Ministarstvo turizma 26. travnja 2019. objavilo je poziv za za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini.

Pozivom se dodjeljuju bespovratna sredstava iz Fonda za razvoj turizma za sufinanciranje javne turističke infrastrukture. Predmet sufinanciranja i prihvatljive aktivnosti odnose se na:

  • Uređenje plaža
  • Nastavak izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije ili adaptacije i multimedijalno opremanje centara za posjetitelje i interpretacijskih centara
  • Javna turistička infrastruktura u funkciji aktivnog turizma
  • Izrada projektno – tehničke dokumentacije (idejnog, glavnog i izvedbenog projekta) za žičare
  • Studije održivosti razvoja turizma i prihvatnog kapaciteta s akcijskim planom
  • Studije upravljanja kvalitetom u turizmu

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice područne (regionalne) i lokalne samouprave. Ukupna alokacija poziva jest 17.500.000,00 HRK. Najviši iznos potpore pojedinačnog projektnog prijedloga u sklopu ovog Poziva je 800.000,00 HRK. Više o ovom Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice