#Vijesti-eu

Komisija Ursule von der Leyen – godinu dana kasnije

16

Rujan

Objavljeno

U 2019. godini Europska  komisija Ursule von der Leyen dala je obećanje Europi: “Obećali smo da ćemo biti hrabri i odvažni kad god vidimo da je potrebno djelovati  na europskoj razini. U ranim danima mandata nova je Komisija odredila nov i ambiciozan smjer Europske unije. Prilagodili smo se nepredviđenim i dramatičnim okolnostima istovremeno poštujući načela i težnje zacrtane u našim političkim smjernicama prije godinu dana. Usporedne zelena i digitalna tranzicija sada su još više u središtu našeg programa, s novim sredstvima za ubrzanje preobrazbe. Ne popravljamo samo štetu nanesenu našem gospodarstvu: gradimo bolje sutra za sljedeću generaciju”.

Danas je komisija objavila dokument o stanje unije za 2020. godinu naslova “Komisija Ursule von der Leyen: godinu dana kasnije” u kojemu se obaziru na postignuća kao što su odgovor na krizu nastalu koronavirusom te plan oporavka gospodarstva i priprema za budućnost.

Dokument možete pogledati OVDJE.

Izvor: Europska komisija

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice