#Vijesti-eu

KK.06.2.2.12 ITU – Brownfield na području Urbane aglomeracije Split

18

Srpanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je otvoreni poziv za dostavu projektnih prijava KK.06.2.2.12 ITU – Brownfield na području Urbane aglomeracije Split.

Prijave su moguće od 19. kolovoza 2019. s krajnjim rokom zaprimanja prijava do 31. siječnja 2019., a prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog Poziva su jedinice lokalne samouprave s područja Urbane aglomeracije Split u skladu s Odlukom o ustrojavanju Urbane aglomeracije Split. Svrha poziva je revitalizacija brownfield lokacija na području UA Split, tj. obnova područja, zemljišta, nekretnine ili građevine koje su neadekvatno korištene, zapuštene ili napuštene, a mogu biti zagađene i/ili onečišćene, pri čemu iste predstavljaju vrijedan prostorni resurs unutar područja Urbane aglomeracije Split koji se može prenamijeniti i urediti za potrebe stanovništva ili ekonomski isplative investicije.

Izvor: https://efondovi.mrrfeu.hr

Sažetak poziva i natječajna dokumentacija dostupni su i na našem portalu.

KK.06.2.2.12, ITU – Brownfield na području Urbane aglomeracije Split

 

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice