#Vijesti-eu

KK.05.1.1.02 SHEMA ZA JAČANJE PRIMIJENJENIH ISTRAŽIVANJA ZA MJERE PRILAGODBE KLIMATSKIM PROMJENAMA

16

Srpanj

Objavljeno

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama. Poziv, oznake KK.05.1.1.02 , je otvorenog tipa u modalitetu trajnog poziva.

Projektne prijave će se zaprimati od 23.09.2019. do 31.03.2020., a Predmet poziva je potaknuti poboljšanje kvalitete i raspoloživosti podataka iz područja klime, jačanjem znanstvenih istraživanja o mogućnostima prilagodbe klimatskim promjenama (jačanje otpornosti) u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji i partneri u sklopu ovog Poziva su organizacije za istraživanje i širenje znanja i/ili istraživačke infrastrukture.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike organizira i radionicu na temu 25. srpnja 2019. godine od 12:30 – 16:00 sati u Hrvatskim vodama, na adresi Ulica grada Vukovara 220, 10000 Zagreb.

Više informacija o  radionici dostupno je na poveznici izvornika.

Sažetak poziva i dokumentacija za prijavu projektnih prijedloga dostupni su i na našem portalu:

KK.05.1.1.02 SHEMA ZA JAČANJE PRIMIJENJENIH ISTRAŽIVANJA ZA MJERE PRILAGODBE KLIMATSKIM PROMJENAMA

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice