#Vijesti-eu

POVEĆANJE ALOKACIJE POZIVA: POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-A KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT) 2 (KK.03.2.1.19)

24

Rujan

Objavljeno

Ministartsvo gospodarstva, poduzetništva i  obrta objavilo je Odluku o povećanju alokacije Poziva za dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2″ kodnog broja KK.03.2.1.19.

Objavljen u sklopu operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020. s ciljem jačanja tržišne pozicije, povećanja konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u RH, ovaj je Poziv premašio očekivani broj kvalitetnih prijava, a time i predviđeni iznos alokacije. Sukladno tome, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, g. Darko Horvat donio je Odluku o povećanju alokacije kojom se dosadašnji iznos povećao za 163.093.460,00 kn.

Poziv je objavljen 15. studenog 2018. u modalitetu otvorenog privremenog poziva s rokom za podnošenje prijava do 21. prosinca 2018. Alokacija u vrijeme objave iznosila je 200.000.000,00 kuna, a ovom je odlukom alokacija povećana na iznos od  363.093.460,00 kn. Dodatna sredstva namijenjena su projektnim prijedlozima koji su pravovremeno podneseni i zadovoljavaju kriterije propisane Uputama za prijavitelje.

Izvor: https://efondovi.mrrfeu.hr

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice