#Vijesti-eu

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE KUPNJE ENERGETSKI UČINKOVITIH VOZILA

14

Svibanj

Objavljeno

U srijedu 22. svibnja 2019. očekuje se objava Javnog poziva za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila pravnim osobama od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave,  tijela državne uprave te ostali proračunski i izvanproračunski korisnici, trgovačka društva i fizičke osobe – obrtnici i slobodna zanimanja, kao i neprofitne organizacije (izuzev udruga i zadruga).

Ukupna alokacije po pozivu je 17.490.346,00 HRK, a postotak sufinanciranja je do 40%, odnosno maksimalnih 400.000,00 HRK. Navedena sredstva će se dodijeljivati za kupnju jednog ili više vozila, koja u trenutku kupnje nisu bila registrirana.

Rok provedbe projekta je 12 mjeseci, a zaprimanje zahtjeva započinje dana 22. svibnja 2019. i traje sve do 31. prosinca 2019., odnosno do dostave posljednjeg zahtjeva kojim su iskorištena sva predviđena sredstva u okviru Poziva.

Za više informacija o uvjetima prijave, detaljima Poziva i potrebnoj dokumentaciji u slijedećim danima pratite našu stranicu i rubriku Natječaji.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice