#Vijesti-eu

Izmjena Pravilnika o provedbi programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima- od sutra novi rok za prihvaćanje Odluka na AGRONET-u

9

Srpanj

Objavljeno

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava primarne poljoprivredne proizvođače u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva da je 03. srpnja 2020 godine objavljen Pravilnik o izmjenama pravilnika o provedbi programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini.

S obzirom na to da se značajan broj korisnika u prethodnom roku nije očitovao, izmjenom Pravilnika otvoren je dodatni rok za prihvaćanje Odluka na AGRONET-u.

Korisnici koji su u prvotnom roku prihvatili prava i obaveze, nisu navedeni u ovoj Odluci i ne trebaju se očitovati s obzirom na to da su se već očitovali.

Korisnike koji se još nisu očitovali, a kojima su objavljene Odluke za svaku Mjeru/Podmjeru na AGRONET-u za koju imaju uvjete, pozivaju se da od 10. do 20. srpnja 2020. putem AGRONET-a očituju o prihvaćanju prava i obveza iz Odluke o svim prihvatljivim korisnicima. Isto tako pozivaju se proizvođači sjemena, loznih cijepova i voćnih sadnica da se putem AGRONET-a očituju o prihvaćanju prava i obveza iz Odluke o svim prihvatljivim korisnicima za  Mjeru 4. POTPORA ZA PROIZVODNJU POLJOPRIVREDNOG REPRODUKCIJSKOG MATERIJALA u navedenom roku.

U slučaju da korisnik ne prihvati navedena prava i obveze odnosno ne očituje se do 20. srpnja 2020., smatra se da isti nije prihvatio prava i obveze navedene u Odluci te mu potpora neće biti isplaćena.

Daljnjeg produživanja roka za prihvaćanje Odluka neće biti!

Izvor: Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice