#Vijesti-eu

SUFINANCIRANJE PROGRAMA EDUKACIJA ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA (MSP) NA UP SLAVONSKI BROD

28

Svibanj

Objavljeno

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije 28. svibnja 2019. je objavilo ITU – Programi edukacija za mala i srednja poduzeća (MSP). Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020 i financirat će se iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Krajnji rok za predaju projektnih projedloga je 31. kolovoza 2019. godine.

U okviru Poziva financirat će se priprema i provedba programa edukacija za poduzetnike koji su MSP-ovi i koji imaju poslovni nastan i/ili sjedište i/ili poslovnu jedinicu na urbanom području Slavonski Brod. Program edukacija može biti povezan s regulatornim okvirom, standardima, certifikacijom, informacijama o dostupnim uslugama i programima, uključujući financijske instrumente, dijagnosticiranjem nedostataka i izazova poduzetnika kao i s drugim područjima u kojima je poduzetnicima potrebno pružati usluge, kako bi se utvrdile nejednakosti/prepreke u pokretanju i razvoju poslovanja i pristupu strukturiranim uslugama poslovnog savjetovanja i slično.

Prihvatljivi prijavitelji su trgovačka društva čiji su osnivači javnopravna tijela, ustanove, mikro, mali i srednji poduzetnici.

Ukupna alokacija Poziva jest 323.000,00 HRK. Najviši iznos potpore pojedinačnog projektnog prijedloga u sklopu ovog Poziva je 323.000,00 HRK. Više o Pozivu i prihvatljivim aktivnostima, kao i o potrebnoj dokumentaciji pročitajte u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice