#Vijesti-eu

FINANCIRANJE SURADNJE MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA NA POGRANIČNOM PODRUČJU MAĐARSKA – HRVATSKA

5

Studeni

Objavljeno

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) zajedno sa sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija provodit projekt “B Light” – shemu za financiranje malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu programa prekogranične suradnje Interreg V-A za period od 2014. do 2020. godine.

HAMAG-BICRO kao glavni korisnik projekta otvara prvi krug natječaja za dostavu projektnih prijedloga, a poduzetnicima je u prvom krugu na raspolaganju ukupno 2 milijuna i 550 tisuća eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Natječaj za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) odnosi se isključivo na projekte odabrane u sklopu natječaja za dostavu projektnih sažetka (Light Concept). Prvi krug natječaja za Light Project Proposal projektne prijedloge otvoren je do 14. prosinca 2018. godine. Dokumentaciju ovog javnog poziva možete pronaći na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice