#Vijesti-eu

DVA NOVOOTVORENA NATJEČAJA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA

8

Studeni

Objavljeno

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ovaj je tjedan objavila dva nova natječaja iz Programa ruralnog razvoja. U nastavku pročitajte više o natječajima.

TIP OPERACIJE 3.2.1. POTPORA ZA AKTIVNOSTI INFORMIRANJA I PROMOVIRANJA

Svrha natječaja jest sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS), kao i u sustavu ekološke proizvodnje. Datum početka zaprimanja prijava jest 5. prosinca 2018. godine, datum završetka zaprimanja prijava jest 31. prosinca 2018. godine, a ukupna alokacija natječaja jest 10.700.000,00 HRK. Više o ovom natječaju možete pročitati u našoj bazi, na ovoj poveznici.

TIP OPERACIJE 5.2.1. OBNOVA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA I PROIZVODNOG POTENCIJALA

Svrha ovog natječaja jest dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje. Prihvatljivi prijavitelji su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika. Prijave se već zaprimaju sve do 31. prosinca 2018. godine. Ukupna alokacija poziva jest 35.000.000,00 HRK, a stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova jest 100%. Više o ovom natječaju možete pronaći na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice