#Vijesti-eu

DODJELA POTPORA OD 120 MILIJUNA KUNA ZA OBNOVU POLJOPRIVREDNIH ZEMLJIŠTIMA I PROIZVODNOG POTENCIJALA

19

Travanj

Objavljeno

16. travnja 2021. objavljen je jedanaesti Natječaj za provedbu podmjere 5.2. “Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim/prirodnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima”, tipa operacije 5.2.1. “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala” od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu, dok je  iznos raspoloživih sredstava javne potpore 120.000.000,00 kuna.

 Visina javne potpore iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Svrha navedenog Natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22. ožujka 2020. godine i potresima od 28. prosinca 2020. godine kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje.

Prijavnu dokumentaciju možete dostaviti od 17. svibnja do 16. srpnja 2021 godine.

Detaljne informacije dostupne su na:
https://ruralnirazvoj.hr/novi-natjecaj-za-obnovu-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala-vrijedan-120-milijuna-kuna/

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice