#Edukacija

Dani otvorenih vrata EU projekata 13. – 22. studenoga 2020.

13

Studeni

Objavljeno

U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“  Fond za zaštitu okoliša  i energetsku učinkovitost  kao Posredničko tijelo razine 2 najširoj javnosti predstaviti će  projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, ,zaštita okoliša, i mnoga druga.

Ovogodišnje događanje moći ćete posjetiti virtualno, na posebno kreiranoj web stranici u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine.

Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ koja ima svrhu potaknuti građane Europske unije da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

Fond će, kao Posredničko tijelo razine 2, sudjelovati u online događanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije već četvrtu godinu zaredom. Ove godine virtualni dani održat će se od 13. do 22. studenoga 2020.

Sudjelujte u prijenosima uživo, radionicama, predavanjima, virtualnim šetnjama te zabavnom i edukativnom programu, a svojim ćete sudjelovanjem imati priliku osvojiti i brojne nagrade!

Sve informacije o početku događanja, kao i poveznica na platformu na kojoj će se odvijati događanje, bit će objavljene na web stranici Strukturni fondovi kao i na stranicama društvenih mreža (Facebook: Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja, Instagram: Strukturni fondovi).

Izvor: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice