#Vijesti-eu

Danas počinje “Tjedan EU fondova”

24

Travanj

Objavljeno

Počinje “Tjedan EU fondova”, koji se održava u trajanju od 24. travnja 2018.g. do 27. travnja 2018.g., u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i partnerskih institucija. “Tjedan EU fondova“ će se održati u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici.

Široj javnosti, korisnicima i potencijalnim korisnicima bit će predstavljene aktualne mogućnosti korištenja fondova Europske unije, kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

Građani će u četvrtak 26. travnja 2018.g., u Zagrebu moći posjetiti i „Sajam EU mogućnosti“ na kojemu će biti predstavljeni aktualni EU natječaji, planirani i realizirani projekti te iskustva korisnika. Na sajmu će se predstaviti i proizvodi raznih tvrtki koje svoje poslovanje jačaju uz pomoć EU sredstava, kao što su kozmetika na biljnoj bazi, hrvatski pjenušci, a bit će predstavljen i električni tricikli.

Detaljan program događanja možete preuzeti ovdje.

Izvor: https://razvoj.gov.hr

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice