KK.03.1.2.24 Promocija poduzetništva

26

November

Zatvoreno

Vrsta poziva: Bespovratna sredstva – Ograničeni poziv
Država: Hrvatska
Datum objave: 23.11.2018.
Datum početka zaprimanja prijava: 17.12.2018.
Datum završetka zaprimanja prijava: 01.03.2019.
Fond: Europski fond za regionalni razvoj
Program: Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.
Nadležno tijelo: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Alokacija: 5.135.135,10 €

Preuzmite natječajnu dokumentaciju:

SVRHA POZIVA:

  • Promicanje poduzetništva u društvu kroz organizaciju i provedbu promocijskih aktivnosti namijenjenih stvaranju pozitivnog okruženja za poduzetništvo te promoviranju uspješnog poduzetničkog poslovanja. Svrha poziva jest omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj MSP–ova kroz razvijanje pozitivne percepcije prema poduzetništvu.

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI:

  • Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

PRIHVATLJIVE AKTIVNOSTI:

  • Promocija poduzetničkog uspjeha koja uključuje: promocija uspješnica i dobre prakse iz svijeta poduzetništva, promocija poduzetničkih inicijativa i projekata, promocija poduzetničkih događanja, promocija mjera za poduzetnike, promocija nacionalnih i internacionalnih politika usmjerenih poduzetništvu, promocija samozapošljavanja, posebno ranjivih i teško zapošljivih skupina, promocija poduzetništva ranjivih skupina poput žena, mladih, branitelja, pripadnika nacionalnih manjina, osoba s invaliditetom, umirovljenika i sl., promocija društvenog i kreativnog poduzetništva, promocija zadružnog poduzetništva, obrtničkih cehova te poduzetničkih klastera i sl.
  • Promocija cjeloživotnog i poduzetničkog učenja koja uključuje: promocija strukovnih zanimanja, promocija obrazovanja za obrtnička zanimanja, promocija učenja za poduzetništvo, promocija uključivanja učenja za poduzetništvo u nacionalne kurikulume i sl.
  • Promocija inovativnog poduzetništva koja uključuje: promocija poduzetničkih, inovativnih proizvoda i usluga, promocija digitalnih usluga za poduzetnike, promocija ciljeva Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske za razdoblje od 2016. do 2020. godine i sl.

IZNOSI SREDSTAVA:

  • UKUPAN IZNOS BESPOVRATNIH SREDSTAVA:
    38.000.000,00Hrk

KRAJNJI ROK PRIJAVE:

01.03.2019

UKOLIKO SU VAM POTREBNE KONZULTANTSKE USLUGE ZA OVAJ NATJEČAJ JAVITE SE NA INFO@EU-PROJEKTI.COM.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice