#Vijesti-eu

BUDUĆNOST EUROPSKE UNIJE

11

Rujan

Objavljeno

U srijedu, 12. rujna 2018. godine, predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker će u Europskom parlamentu održati govor o stanju Unije nakon čega će slijediti rasprava svih zastupnika Parlamenta.

Godišnji govor predsjednika Komisije služi tome da se osvrnemo na postignute ciljeve kao i tome da se fokusiramo na izazove koji su pred nama. Juncker također svake godine koristi priliku kako bi svojim govorom upozorio na goruća pitanja Europske unije, što se očekuje i ove godine.

Rasprava neće samo biti pregled postignutih zadataka i obećanja građanima EU-a, već će postaviti tonalitet za novo petogodišnje razdoblje – stoji u najavi Ureda za vezu u Republici Hrvatskoj Europskog parlamenta.

Sjednicu ćete moći pratiti i uživo na ovoj poveznici, a na portalu eu-projekti.info moći ćete pročitati i detaljan izvještaj o ovom, za budućnost Europe važnom događaju.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice