#Vijesti-eu

BESPLATAN WEBINAR ZA PODUZETNIKE USUSRET OTVARANJU POZIVA “JAČANJE KONKURENTNOSTI PODUZEĆA ULAGANJIMA U DIGITALNU I ZELENU TRANZICIJU”

12

Ožujak

Objavljeno

AVELANT d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje te Učilište EU PROJEKTI – ustanova za obrazovanje odraslih u srijedu 17. ožujka 2021. g. s početkom u 10:00 sati organiziraju BESPLATAN webinar za poduzetnike, a ususret Poziva na dostavu projektnih prijedloga Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju. Predavači webinara su gđa. Ariana Vela i gdin. Vitomir Vela, stručnjaci iz područja EU fondova.

Webinar će odgovoriti na sljedeća pitanja:

  • Tko se može prijaviti na Poziv?
  • Koje aktivnosti (izgradnja, opremanje) se mogu financirati ovim Pozivom?
  • Koliko će bespovratnih sredstva svaki Prijavitelj imati na raspolaganju?
  • Kako uspješno pripremiti projektnu prijavu?

Prijava na webinar je BESPLATNA i odvija se putem POVEZNICE. Na dan webinara, a 30 minuta prije početka, poslat ćemo Vam poveznicu i upute za spajanje na online platformu (Zoom).

Tijekom webinara, a putem opcije Chat-a moći ćete postavljati pitanja na koja će sudionici odgovarati u završnom dijelu webinara. Predviđeno trajanje webinara je 60 minuta, odnosno od 10:00 do 11:00 sati.

Vidimo se u srijedu 17. ožujka 2021. g. u 10:00 sati!

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice