#Vijesti-eu

AVELANT – Novo ime Vašeg pouzdanog partnera za upravljanje projektima i javnu nabavu

3

Siječanj

Objavljeno

Ponosni smo što je naša priča uspješna. Zato ju želimo podijeliti s Vama.

Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge EU PROJEKTI osnovan je 2010. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva gospođe Ariane Vela, jedne od vodećih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje i projektni menadžment u Hrvatskoj. Gospođa Ariana Vela je osnovala i prvo regionalno učilište specijalizirano za EU fondove, Učilište EU PROJEKTI, a pokrenula je i portal eu-projekti.info s ciljem da svi zainteresirani pravodobno nađu točne informacije o prilikama koje nam nude Europski strukturni i investicijski fondovi. Oko sebe je okupila tim vrhunskih stručnjaka, a rast i razvoj doveo nas je i do promjena.

Nova 2019. godina za nas je novi vjetar u leđa s novom krovnom tvrtkom AVELANT d.o.o. za poslovno i strateško savjetovanje, koja će zamijeniti dosadašnji obrt EU PROJEKTI. Nakon više od 16 godina rada i iskustva u projektnom savjetovanju, više od 200 provedenih projekata vrijednosti portfelja od 1,8 milijardi eura i gotovo 9.000 polaznika edukacija Učilišta EU PROJEKTI, spremni smo za nove izazove s još većim kapacitetima i više stečenih stručnih znanja.

AVELANT d.o.o. u svojem će radu savjetovati velika, srednja i mala poduzeća, jedinice lokalne samouprave i druge organizacije u segmentu projekata, EU fondova, edukacije i javne nabave, te će za korisnike upravljati projektima u širokom spektru djelatnosti.

Iznimno smo ponosni što smo svojim znanjem i predanim radom, zajedno s našim poslovnim suradnicima i partnerima kroz proteklo razdoblje pomogli ostvariti neke od najvećih i najvažnijih infrastrukturnih projekata i kapitalnih investicija za korisnike iz javnog i privatnog sektora u Republici Hrvatskoj.

Rado ističemo neke od najvećih, poput projekta Pelješkog mosta, odnosno Cestovne povezanosti s Južnom Dalmacijom, Izgradnju mosta kopno – otok Čiovo sa spojnim cestama, zatim Š-Pelet, Izgradnju i opremanje pogona za proizvodnju peleta u Slunju, projekti nabave gotovo 100 novih autobusa za ZET i druge prijevoznike, Izgradnju aparthotela Tamaris u Tučepima, kao i brojne druge projekte.

Veselimo se daljnjoj suradnji na postojećim projektima, kao i novim poslovnim partnerstvima i prijateljstvima, svim zajedničkim pričama o uspjehu. I za sam kraj, želimo Vam otkriti što možete očekivati od nas:

Na portalu eu-projekti.info nastavit ćemo pratiti dovršetak ove financijske perspektive s našim analizama, ali ćemo za vas pripremiti i brojne sadržaje o programiranju sljedeće financijske perspektive – na europskoj i na nacionalnoj razini. Svakako nas pratite i budite informirani!

Naše Učilište EU PROJEKTI vas ovim povodom časti siječanjskim popustom na program Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Popust umanjuje iznos školarine za 3.000,00 kuna, zbog čega je ovo jedinstvena prilika za sve one koji žele svoj profesionalni razvoj započeti ili nastaviti u svijetu EU fondova. Detalje možete pronaći na ovoj poveznici

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice