#Vijesti-eu

PRILIKA ZA JEDINICE PODRUČNE (REGIONALNE) SAMOUPRAVE: INVESTICIJE U INFRASTRUKTURU JAVNOG NAVODNJAVANJA

29

Siječanj

Objavljeno

Dana 28. siječnja Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je drugi Natječaj za provedbu Podmjere 4.3. “Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva”, tip operacije 4.3.1. “Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. vrijedan 332 milijuna kuna. Prihvatljivi korisnici su jedinice područne (regionalne) samouprave.

Ovo je jedinstvena prilika za izgradnju cjelovitog sustava navodnjavanja u skladu s tehničkim rješenjima i građevinskom dozvolom poput akumulacija, kanala, površinske i/ili podzemne drenaže, crpnih stanica, cjevovoda, distribucijskih mreža, nadzorno-upravljačkih sustava i slično.

Natječaj će se otvoriti 28. veljače 2019. godine, a projektne prijedloge bit će moguće podnositi sve do 29. travnja 2019. godine. Iznosi bespovratnih sredstava bit će od 150.000,00 eura do visokih 15.000.000,00 eura. Stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova je visokih 100%.

Više informacija o natječaju naći ćete u našoj bazi natječaja na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice