#Vijesti-eu

35 MILIJUNA KUNA ZA OBNOVU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

19

Veljača

Objavljeno

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je osmi Natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala.

Iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj financirat će se sanacije štete uzrokovane elementarnim nepogodama od 1. siječnja 2014. do 31. prosinca 2017. godine, i to uz stopu sufinanciranja prihvatljivih troškova od 100%.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu. Prihvatljivi su troškovi sanacija poljoprivrednog zemljišta, građenje poljoprivrednih gospodarskih objekata i pripadajuće infrastrukture, popravak ili nabava strojeva, nabava životinja i bilja…

Više informacija o natječaju, za kojega se prijaviti može sve do 31. ožujka 2019. godine, možete pronaći u našoj bazi, na ovoj poveznici.

6 najvažnijih strateških dokumenata za ESI fondove

Prilikom pripreme projektnih prijedloga za prijavu na natječaje iz fondova EU potrebno je voditi računa o zakonodavnom i strateškom okviru Europske unije...

Saznajte koje su mogućnosti financiranja vaše projektne ideje putem projektnog obrasca

Preuzmite e-dokumente

Pristupite sadržaju stare stranice