Aktualno

Božićna akcija Učilišta EU PROJEKTI
  • Objavljeno:
  • 06.12.2017.

Božićna akcija Učilišta EU PROJEKTI traje do 22. prosinca 2017.g.

Božićna akcija se sastoji od 3 božićna paketa:

uep_bozicni_paket_01_square-300x300Paket 1:
Upiši program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata uštedi 3.000 kn

Sudjelovanjem u programu usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, polaznici će svladati potpuno nova pravila pripreme i provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova koja su stupila na snagu pristupanjem Republike Hrvatske Europskoj Uniji i koja će se primjenjivati u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.

Polaznici koji se upišu u program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 3.000,00 kn popusta na školarinu.
Prijavi se i iskoristi paket


uep_bozicni_paket_02_squarePaket 2:
Upiši specijalistički program izobrazbe u području javne nabave i osiguraj popust za obnovu certifikata

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave. Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Polaznici koji upišu specijalistički program izobrazbe u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 50% popusta na jedan od programa usavršavanja u 2018. godini u trajanju od 8 nastavnih sati, čime ostvaruju 8 bodova za produženje certifikata.
Prijavi se i iskoristi paket


uep_bozicni_paket_03_square-300x300Paket 3:
Plati jednu edukaciju, a za drugu ti darujemo 50% popusta

Učilište EU PROJEKTI redovito organizira jednodnevne edukacije i programe usavršavanja u području javne nabave za najviše 25 polaznika. Posebnost naših edukacija jest što tijekom same edukacije savjetujemo naše polaznike o mogućnostima prijave na određene natječaje i mogućnosti realizacije njihovih projekata.

Za prijave na edukacije ili programa usavršavanja u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g., ostvarujete 50% popusta na drugu edukaciju.
Prijavi se i iskoristi paket


Izaberite svoj paket i ostvarite uštede!

Više o Božićnoj akciji i načinu prijave saznajte OVDJE.