Aktualno

Učilište EU PROJEKTI i Udruga općina u RH partneri u obrazovanju o EU fondovima!
  • Objavljeno:
  • 19.02.2016.

16. veljače 2016.g. sklopljen je Sporazum o suradnji između Učilišta EU PROJEKTI i Udruge općina u Republici Hrvatskoj u okviru koje je Učilište EU PROJEKTI postalo preporučena adresa za obrazovanje o fondovima EU za sve općine koje su članice Udruge općina u RH i to po posebno kreiranim cijenama.

Učilište EU PROJEKTI prva je hrvatska i regionalna ustanova za obrazovanje odraslih specijalizirana isključivo za fondove EU i projektni menadžment, a njezini su programi utemeljeni na višegodišnjem iskustvu jedne od najuspješnijih hrvatskih konzultantica za EU fondove, gđe. Ariane Vele, i njezinog obrta EU PROJEKTI koji je dosad pripremio i proveo projekte vrijednosti veće od 200 milijuna eura.

Udruga općina u RH surađuje s EU PROJEKTI timom na organizaciji informativnih i edukativnih događanja namijenjenih njezinim članicama, a ovime se ta suradnja podiže na jednu višu razinu.

„Smatram da je od iznimne važnosti ojačati kapacitete jedinica lokalne samouprave u Hrvatskoj za korištenje fondova EU, posebice u segmentu planiranja, pripreme i provedbe projekata jer je to jedini način da lokalnom stanovništvu omoguće bolji život i radna mjesta. Upravo je ova suradnja jedan od koraka na tom putu i zato mi je posebno drago što je Udruga općina prepoznala Učilište EU PROJEKTI kao pravog partnera za obrazovanje svojih članica.“ izjavila je gđa. Vela.

Informacije o suradnji, popustima i programima možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878 ili putem adrese e-pošte info@uep.hr!