Aktualno

Edukacija: “Pripremite projekt za natječaj: Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela”
  • Objavljeno:
  • 15.10.2015.

Prijavite se na jednodnevnu edukaciju “Pripremite projekt za natječaj: Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela” koja će se održati 28. listopada 2015. godine u Zagrebu u Almeria Centru, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati.

Cilj edukacije je sustavno predstaviti i analizirati mogućnosti za financiranje projektnih ideja u sektoru turizma putem natječaja „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“. Turistički djelatnici saznat će sve potrebne informacije kako bi uspješno pripremili vlastiti projekt za navedeni natječaj. Tijekom edukacije polaznicima ćemo pružiti uvid u uvjete za sudjelovanje u natječaju te u potrebnu natječajnu dokumentaciju. Ukazati ćemo koji su iznosi bespovratnih sredstava na raspolaganju te što se konkretno može financirati (ulaganja u izgradnju, opremanje i rekonstrukciju novih i postojećih građevina te ulaganja u izgradnju i realizaciju dodatnih sadržaja postojećih ugostiteljskih objekata). Polaznicima ćemo dati konkretne savjete kako krenuti u razvoj njihovih projektnih ideja, ukazati im jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu te dati smjernice na što trebaju paziti prilikom pripreme projektne dokumentacije, imajući u vidu posebne zahtjeve natječaja.

Edukacija je namjenjena:
– malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremati projekte u sektoru turizma
– potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri, turističke zajednice i razvojne agencije
– krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije
– konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga
– udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima

Predavači su gđa Ariana Vela i g. Niko Letilović, iz tvrtke EU PROJEKTI.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:
Poziv
Program
Prijavnica

Cijena edukacije iznosi 1.380,00 Kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni dostava i analiza projektnih obrazaca, održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće pauze za kavu i ručak, parkirno mjesto, materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju na e-mail adresu: info@uep.hr. Nakon primljenog predračuna, a najkasnije do 27. listopada 2015. potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja „Za edukaciju“ i poziv na broj predračuna.  Za rane prijave do 21.listopada 2015. uz uplatu do 22. listopada 2015. odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Veselimo se našem zajedničkom radu! 

 Disclaimer