Aktualno

Postani voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Upisi u tijeku!
  • Objavljeno:
  • 20.03.2017.

sasa0222xs

Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko specijalizirano učilište za obrazovanje stručnjaka za EU fondove, ujedno i jedino na tržištu u organizaciji konzultantske kuće koja radi na projektima poput onoga za izgradnju Pelješkoga mosta, otvorilo je upise nove generacije polaznika i polaznica za voditelja pripreme i provedbe EU projekata.

Polaznici se mogu prijaviti u program za voditelja pripreme i provedbe EU projekata koji se provodi uz stručno vodstvo naših predavača i mentorice gđe. Ariane Vela, te uspješno završit svoje obrazovanje i steći prestižnu diplomu koja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Svaki polaznik dobiva na poklon knjigu o pripremi projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova pod nazivom “Menadžment ESI fondova – Priručnik o pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.”, autorice gđe. Ariane Vela.

Za dvoje najboljih i najredovitijih polaznika osigurali smo praksu u trajanju od dva mjeseca, u jednoj od najpoznatijih konzultantskih tvrtki u RH, EU PROJEKTIMA!

Programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te koncipirani na način da se uz neizostavni teoretski dio, velikim djelom oslanjaju na praksu.

Predavanja počinju krajem ožujka, a svoje mjesto u grupi možete rezervirati već sada, i to uz posebno kreirane cijene i popust od 10%.

„Osnovala sam Učilište EU PROJEKTI zato što u Hrvatskoj postoji velika potreba za stručnjacima koji se bave problematikom fondova EU, posebice zato što trenutačni kapaciteti onemogućuju iskorištavanje velikih iznosa koji su nam na raspolaganju. Naše 15-ogodišnje konzultantsko iskustvo i rad na projektima poput Pelješkoga mosta, kao i 8.000 osoba koje smo dosad educirali, dokaz su da znamo što radimo i da naši polaznici mogu očekivati konkretne rezultate u svom obrazovnom procesu!“ rekla je osnivačica UEP-a, gđa. Ariana Vela.

Informacije o upisima, i programima možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878, putem adrese e-pošte info@uep.hr ili na internetskoj stranici www.uep.hr!

Detaljne informacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Program
Prijavnica