Aktualno

Održan trening pod nazivom „Praktični koraci u pripremi projekata u sektoru ruralnog razvoja“
  • Objavljeno:
  • 26.02.2016.

Dvodnevni trening pod nazivom „Praktični koraci u pripremi projekata u sektoru ruralnog razvoja“ održan je 24. i 25. veljače 2016. godine u prostorijama Učilišta EU PROJEKTI, a vodili su ga gđa Ariana Vela iz tvrtke EU PROJEKTI i g. Egon Mudrinić konzultant i predavač Učilišta EU PROJEKTI.

Rad na treningu je bio koncentriran na prikazu konkretnog primjera iz prakse, zadavanje praktičnih zadataka i rješavanje istih uz pomoć trenera.

Naši polaznici su naučili pripremiti najvažnije dokumente potrebne za prijavu projekata u segmentu ruralnoga razvoja – poslovni plan i ekonomsko-financijsku analizu, a sve to na temelju praktičnog primjera, vježbi u grupama, kroz simulaciju rada konzultanta i klijenta te uz raspravu polaznika.

U sklopu treninga, polaznici su saznali i koje podatke moraju prikupiti kako bi pristupili pripremi dokumentacije, procedure javne nabave u okviru projekata u ruralnome razvoju, način funkcioniranja sustava AGRONET-a te praktične probleme s kojima se korisnici susreću u pripremi projekata.

Pogledajte što kažu naši polaznici o treningu „Praktični koraci u pripremi projekata u sektoru ruralnog razvoja“:

“Edukacija mi je otvorila nove smjerove u području izrade projekata ruralnog razvoja, s puno korisnih informacija, primjera i sugestija.”
Nataša Vidović-Zadravec, Consilis d.o.o.

“Trening je ostvario sva moja očekivanja, čak i više od toga. Dobila sam odgovore na sva pitanja iz prve ruke.”
Tatjana Hajdinjak, Grad Garešnica

“Svaka čast predavačima.Izvrsna pripremljenost, konkretni primjeri i vježbe.”
Emina Ljubek, Općina Vidovec