Aktualno

Obustava zaprimanja projektnih prijedloga za poziv “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP”
  • Objavljeno:
  • 08.06.2018.

Putem sustava eFondovi pristigla je obavijest o obustavljanju zaprimanja projektnih prijedloga za poziv “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP” i to sukladno Uputama za prijavitelje i prethodnim najavama zbog toga što je 7. lipnja 2018. godine broj zaprimljenih prijedloga dosegao 200% raspoložive alokacije – odnosno – 400 milijuna kuna.

Prijavitelji koji su predali svoje projektne prijedloge prije obustave Poziva će putem sustava eFondovi biti obaviješteni o statusu njihovog projektnog prijedloga. Po obustavi Poziva podnošenje projektnih prijedloga kroz sustav eFondovi neće biti moguće, a projektni prijedlozi čiji su Obrasci za prijavu predani preporučenom poštanskom pošiljkom za vrijeme obustave Poziva smatrat će se zaprimljenim izvan roka.

U slučaju potrebe za trajnim zatvaranjem ovog Poziva iscrpljenjem raspoložive financijske omotnice, nadležno tijelo obavijestit će potencijalne prijavitelje na ovim stranicama navodeći točan datum zatvaranja. Ova obustava nastupa 07. lipnja 2018. godine u 14 sati, a traje do 22. rujna 2018. godine u 14 sati.

Izvor: eFondovi