Aktualno

Objavljena dva nova natječaja!
  • Objavljeno:
  • 13.12.2016.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je 9. prosinca 2016. godine objavilo natječaj Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu. Poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u skladu s prioritetnom osi 3 „Poslovna konkurentnost“.

Cilj ovog Poziva je podržati projekte usmjerene ka novim proizvodima i uslugama s višom i visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast poduzeća te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

Prijave na natječaj primat će se od 09. siječnja 2017. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 31. prosinca 2017. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 114.000.000,00 kuna.

Više informacija o navedenom natječaju pronađite ovdje.

12. prosinca 2016. godine objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga ,,Umjetnost i kultura za mlade“ koji će biti financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Poziv je usmjeren na prevladavanje ograničenja pristupa mladih osoba kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima (geografska izoliranost, nepovoljne financijske prilike, invaliditet i dr.) te poticanje mladih da aktivno sudjeluju u kulturnom životu zajednice.

Prijaviti se mogu jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, kulturne ustanove i organizacije te organizacije civilnog društva.

Poziv se vodi u modalitetu otvorenog privremenog poziva za dostavu projektnih prijedloga s krajnjim rokom za podnošenje projektnih prijedloga 28. veljače 2017. godine., a ukupan iznos bespovratnih sredstava je 18.000.000,00 kuna.

Više informacija o navedenom natječaju pronađite ovdje.