Aktualno

Najava edukacije: „Pripremite projekt za prijavu na natječaje iz programa Unije Obzor 2020.“
 • Objavljeno:
 • 09.06.2015.

Prijavite se na jednodnevnu edukaciju „Pripremite projekt za prijavu na natječaje iz programa Unije Obzor 2020. koja će se održati 30. lipnja 2015. godine u prostorijama Učilišta EU PROJEKTI, Almeria Centar, Ulica grada Vukovara 284, Uredski prostori „D“, 3. kat u Zagrebu.

Cilj edukacije je predstaviti program Unije, Obzor 2020. te ukazati mogućnosti za financiranje Vaših projektnih ideja. Tijekom edukacije polaznicima ćemo pružiti uvid u otvorene i najavljene natječaje, prikazati koji su uvjeti za sudjelovanje u istima te pojasniti proces pripreme projektne dokumentacije. Također, provest ćemo Vas kroz ključne korake za prijavu i pripremu projektne dokumentacije projekta te kroz proces nakon uspješne prijave.

Polaznicima ćemo dati konkretne savjete kako krenuti u razvoj njihovih projektnih ideja, ukazati im jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu te dati smjernice na što trebaju paziti prilikom pripreme i provedbe projekta.

Edukacija je namijenjena:

 • Znanstveno-istraživačkim i obrazovnim ustanovama
  Malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremati projekte za natječaje iz programa Obzor 2020.
 • Potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije
 • Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije
 • Svim tijelima javne vlasti (tijela državne uprave, jedinice lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu, agencije i dr.)
 • Jedinicama lokalne i područne samouprave koje žele informirati svoje poduzetnike i druge dionike
 • Konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga
 • Udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima koji se žele upoznati s natječajima i potrebnom dokumentacijom za prijavu projekata iz programa Obzor 2020.

Predavači su: gđa Ariana Vela iz tvrtke EU PROJEKTI, g. Niko Letilović iz tvrtke EU PROJEKTI te g. Bojan Ribić, iz tvrtke Zagrebački holding d.d.

Cjelokupni program edukacije, kao i poziv i prijavnicu možete pronaći u nastavku:

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, skenirati te je poslati na info@uep.hr.

Nakon zaprimanja prijave, povratno ćemo Vam se javiti te dostaviti daljnje informacije o izvršavanju uplate.

Prijave zaprimamo najkasnije do 26. lipnja 2015. a za rane prijave do 15. lipnja 2015. uz uplatu do 16. lipnja odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Veselimo se našem zajedničkom radu!

Vaš UEP tim!