Aktualno

BLOG Ivane Rukavine Halilagić: U vrtlogu EU FONDOVA
  • Objavljeno:
  • 05.01.2017.

Dragi svi, nadam se da ste se odmorili za blagdane i da u 2017. godinu ulazite sretni i veseli. Ja baš i nisam. Cijeli 11. i 12. mjesec odolijevala sam prehladi i gripi. I, po dobrom starom Murpheyevom zakonu, čim sam otišla na godišnji, uhvatila me prehlada. Božić temperatura, Nova godina temperatura, a kažu kako otpratiš staru, takva će ti bit nova godina. U mojem slučaju, to bi značilo usijana. No nema veze, “Što te ne ubije, ojača te!” kaže stara narodna.

Naravno da prehlada i temperatura nisu jedino što me dohvatilo ovih dana. Za šlag na tortu se pobrinuo posao. Provedbe projekata koje su trebale krenuti kad se vratim s godišnjeg, počele su ranije. Čisto da znate, ovo nam se stalno događa. Taman svi odu na godišnji(bilo ljeto ili zima) i krene tarapana. Vođeni iskustvom, pretpostavili smo da bi se to moglo dogoditi pa smo ostavili mali, ali vrijedni tim da ostane u uredu i odradi sve što će biti potrebno.

Kad se sve zbroji i oduzme, gantogram mojeg godišnjeg izgleda otprilike ovako: red fine papice i kolača, red lijekova protiv prehlade i temperature, red telefoniranja(Viber te uvijek pronađe) pa tako u krug.

U ponedjeljak se službeno vraćam s godišnjeg i sigurno ću ozdraviti i tom dijelu se veselim, a kad pogledam inbox, opet temperatura. Hehe…

Ček, ček, ostala sam vam dužna priču o zapošljavanju. Uh, nisam sigurna da će to stati u jedan blog, morat ću malo skratiti. Evo „hint“ prije cijele priče za dva tjedna. Tek sam završila faks, sama u nepoznatom gradu, trbuhom za kruhom, doslovno. I onda kreće epizoda s javljanjem na posao i dolaskom na razgovor na krivu adresu….

Uživajte u produženom vikendu, čitamo se za dva tjedna!