Aktualno

Alumni program: edukacija “Novi Zakon o javnoj nabavi”
  • Objavljeno:
  • 22.03.2017.

Alumni - javna nabavaU sklopu ALUMNI PROGRAMA u kojem sudjeluju svi bivši i sadašnji polaznici Učilišta EU PROJEKTI, danas 22. ožujka, održalo se predavanje na temu “Novi Zakon o javnoj nabavi”. 

Cilj predavanja bio je predstaviti promjene koje su nastale donošenjem novog Zakona o javnoj nabavi. Članovima/cama UEP ALUMNI PROGRAMA prikazali smo novi način objavljivanja u Elektroničkom oglasniku javne nabave u Narodnim novinama, te nove postupke i pravila javne nabave. Nakon prezentacije, slijedila je vježba pripreme ekonomski najpovoljnije ponude, a druženje smo nastavili pitanjima i odgovorima naših predavača i predavačica uz razmjenu iskustva o projektima na kojima alumni trenutno rade.

Predavanje su održali g. Vitomir Vela, gđa. Ivana Rukavina Halilagić i gđa. Ariana Vela iz Učilišta EU PROJEKTI.

Za sve članove/ce koji imaju poteškoća u pripremi i provedbi svojih projektnih prijedloga, pripremili smo i program „Pitaj svog mentora“ gdje su ih naši predavači i konzultanti savjetovati u vezi njihovih projektnih ideja.

Ovo je još jedna u nizu aktivnost koju Učilište EU PROJEKTI organizira za svoje polaznike, kako bi im pomoglo da svoje stečene vještine i znanja iskoriste u praksi. Polaznici su iznijeli svoje prijedloge i teme o kojima žele slušati na sljedećem UEP Alumni okupljanju, čemu se izrazito veselimo!

I ne zaboravite, mi stvaramo stručnjake!

Vaš UEP tim!