Dobrodošli na prvi portal o EU fondovima u Hrvatskoj!

Portal “EU PROJEKTI INFO” rezultat je sinergije dviju organizacija; obrta za poslovno savjetovanje “EU PROJEKTI” i novoosnovane udruge “Institut za razvoj poduzetništva i EU projekte”. Zajedno smo ostvarili pionirski pothvat – objavili smo natječaje iz regije i one iz središta EU kako bi vam bili dostupni na jednom mjestu i saželi sve relevantne informacije o EU fondovima.

EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje, vodeći su hrvatski konzultanati za EU fondove, projektni management i edukaciju. Osim programa IPA, specijalizirani su za pisanje i provedbu projekata iz programa Unije kao što su FP7, CIP, Media, Culture, Marco Polo2 i brojnih drugih, što ih čini jedinstvenim na tržištu, a rade i na nacionalnim programima financiranja i potporama. Dosad su educirali više od 6000 osoba iz svih sektora, a radili su na projektima vrijednosti veće od 50 milijuna eura. Sklopili su stalnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom i postali savjetnici svih obrtnika kroz program “Obrtnik i partner”, a redovito surađuju s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskim savezom zadruga, Udrugom gradova, Hrvatskom gospodarskom komorom, brojnim fakultetima, institutima i drugim tijelima državne uprave. Posebnu pažnju posvećuju poslovnom sektoru unutar kojega su surađivali s vodećim hrvatskim tvrtkama kao što su Dalekovod grupa, Nexe grupa, Jadran Galenski laboratorij, Institut IGH, VIPnet, Tim kabel i brojnim drugima. Urednici su i autori rubrike “EU fondovi” u Business.hr, a neki od njihovih klijenata su HINA, 24sata i Index.hr.

Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, nevladina je organizacija kojoj je cilj pružiti potporu razvoju poduzetništva i povećanju korištenja EU fondova u Hrvatskoj. Udruga je nastala kao rezultat društveno odgovornog poslovanja obrta “EU projekti” kako bi, kroz korištenje EU fondova, pružili besplatnu podršku svim zainteresiranim potencijalnim korisnicima EU fondova.